Yerba Verde Mate Green Dulcessa - Tostada, 0,5 kg Dulcessa's Verde Mate Green je lákadlo pro všechny milovníky čokolády. Složení této yerby je tostada, tedy yerba maté, která byla pražená. Listy cesmíny paraguayské tak získaly tmavě hnědou barvu a zcela novou chuť a vůni. V průběhu let se rodina Verde Mate Green rozrostla o více než dvacet chuťových variací založených na vybraných bylinách a ovoci. R ecepty jsou neustále vylepšovány ale stále dodržují přísné výrobní standardy. Verde Mate Green zaručuje produkt s obsahem vysoce kvalitní cesmíny paraguayské z tropického lesa a 100% přírodních surovin. Místo umělých příchutí jsou voleny pouze ty přírodní v kombinaci s bylinkami a kousky sušeného ovoce. Ve výsledku získáte nejkvalitnější yerba maté se zdraví prospěšnými vlastnostmi , vysokým obsahem přírodního kofeinu a skvělou, dokonale vyváženou chutí. CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ? V první řadě povzbuzuje mysl i tělo. Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl. Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků. Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice. Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerba mate. Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky. Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci. Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici. Složení 93,4 % yerba maté tostada, čokoládové vločky (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, odtučněný kakaový prášek, máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin, přírodní barviva: karamel, paprikový extrakt), mandlové lupínky, kokosové lupínky, přírodní aroma Balení 500g Přečtěte si o účincích a přípravě Yerba Maté zajímavý článek. Návod na přípravu tradičního jihoamrického nápoje yerby maté Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu , kterou můžete zakoupit na BrainMarketu. Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr. Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice. Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby. Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu. Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj. Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den. Zalít yerbu můžete opakovaně.