BIO původ pro vyšší dávku vitamínů bez chemie Lyofilizovaná řepa je specifická svou zemitou přesto lehce nasládlou chutí. Díky šetrnému procesu zpracování zachovává všechny nutriční hodnoty. Je bohatá zejména na antokyany, které posilují cévy a také podporuje produkci oxidu dusnatého v cévách. Tím podporuje zdraví celého oběhového systému. Chuť červené řepy díky lyofilizaci Lyofilizace je šetrný způsob sušení ovoce mrazem, kdy dochází k odstranění veškeré vody z plodů. Zůstává uchována chuť, barva i důležité vitamíny a minerály. Oproti sušenému ovoci chutnají lyofilizované plody jako čerstvé! BrainPedia. cz - místo nabité informacemi! Se správnými informacemi nelze udělat špatné rozhodnutí. Výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 1290 kJ / 307 kcal Tuky 1 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g Sacharidy 48 g - z toho cukry 39 g Vláknina 27 g Bílkoviny 13 g Sůl 1,1 g BIO certifikace CZ-BIO-001 Naše lyofilizovaná řepa má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství EU. Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku! Složení: 100% BIO lyofilizovaná řepa. Původ: Polsko Distributor: Votamax s. r. o. , Hladnovská 83/93, Ostrava Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě. Hmotnost: 45 g.
Určení |
BIO |
Výrobce |
BrainMax Pure |
Velikost balení |
45 g |
Forma |
Plátky |
Typ |
Lyofilizovaná zelenina |