Garlio Bio černá cibule Zažijte cibuli jako nikdy předtím – černou, měkkou, bez typického ostrosti a s nasládlou umami chutí. Černá cibule je 100% přírodní, chuťově jedinečná a bohatá na zdraví prospěšné látky. A proč je celá černá? Při procesu zrání za vysoké teploty a vlhkosti došlo k přeměně látek, chutí, vůně a barvy. Že jste o ni ještě neslyšeli? Není divu, jedná se o velmi netradiční surovinu, která prošla stejně náročným procesem zrání jako černý česnek. Proč vám udělá radost: Chcete si zpestřit každodenní pokrmy jako jsou saláty, těstoviny, bowly nebo masová jídla. Máte rádi tapas k vínu a bufetové pohoštění – chlebíčky, jednohubky, dipy a pesta. Cibule se dá jíst i na svačinku jen tak, opravdu chutná velmi jemně. Přidat si ji můžete k vašemu oblíbenému snacku. Vaše kreativita se projevuje zejména při vaření a rádi zkoušíte nové suroviny. Milujete cibuli , a proto si musíte vyzkoušet i tu černou. NEMÁTE rádi klasickou cibuli? Ale chcete využít její zdravotní účinky? Právě pro vás, je černá cibule ideální náhradou Má jinou chuť než čerstvá cibule Nepálí z ní při krájení a vaření oči Trvanlivost výrobku je až 9 měsíců, vždy uvedeno na obale. Nebylo použito žádných konzervantů do suroviny ani do obalu. Produkt je vhodný i pro vegany. Pasterizovaný. Skladování: Při pokojové teplotě na suchém tmavém místě. Po otevření skladovat v lednici. Vyrobeno ve Španělsku v rámci ekologického zemědělství. Disponuje známkou CZ-BIO-003. .