Soul Mate Organica Siempre, 1kg Soul Mate Orgánica Siempre je yerba maté z rodinné brazilské plantáže. Díky unikátní technice zpracování sušené byliny horkým vzduchem se nálev vyznačuje příjemnou jemnou vůní a lehce „travnatou“ chutí bez náznaku hořkosti. Při výrobě nebyly použity žádné chemikálie a vše bylo vytvořeno v souladu s přirozeným vegetačním cyklem rostlin. Jedná se o ideální nabídku pro uvědomělého spotřebitele, který si cení vysoké kvality, které nebylo dosaženo na úkor přírody a ostatních lidí. Soul Mate Orgánica Siempre je dokonalá kompozice organického yerba maté a kytice bylinek. Najdeme zde: jemně nasládlý anýz, jemu příbuzný vůní, fenykl, heřmánek a jihoamerickou bylinu boldo. Složení: Organické yerba maté (malé listy a tyčinky a prach), bio anýz, bio heřmánek, bio fenykl, boldo. Balení 1000 g Dodatečné informace: "Sin humo" - sušený pomocí horkého vzduchu. V areálu závodu se balí produkty obsahující: ořechy. Snažíme se, aby balení alergenů probíhalo v co nejdelším časovém intervalu, nemůžeme však 100% zaručit, že v balených produktech nebudou žádné stopy alergenů. Přečtěte si o účincích a přípravě Yerba Maté zajímavý článek. Návod na přípravu tradičního jihoamerického nápoje Yerby Maté Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu , kterou můžete zakoupit na BrainMarketu. Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr. Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice. Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby. Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu. Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj. Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den. Zalít yerbu můžete opakovaně.