Logo Logo
Anag Makrobiotické nedělní vaření (včetně DVD) - Ing. Dagmar Lužná
Anag Makrobiotické nedělní vaření (včetně DVD) - Ing. Dagmar Lužná
Krátky popis Unikátní produkt Anag Makrobiotické nedělní vaření (včetně DVD) - Ing. Dagmar Lužná od výrobce Anag u nás najdete zlevněný za 339 Kč.
Obvyklá cena
  • 339
Výrobce/Značka
Anag
EAN 9788075540799
Hodnocení
(Celkem 28 hodnocení )
Makrobiotické nedělní vaření (včetně DVD) - Ing. Dagmar Lužná Chutné recepty na každou neděli v roce Kniha nabízí zajímavé a chutné recepty na každou neděli v roce – můžete si uvařit podle ročních období, připravit chutné jídlo podle makrobiotických zásad z přirozených potravin, tedy plodů, které pole a zahrady kolem nás nabízejí ke sklizni a k sezónnímu zpracování. A co si pro chuťové buňky připravíte na závěr? No přeci dezert! Samozřejmě sladký a hladký! Objevte kouzlo chutného a zdravého rodinného vaření Prožijete radost při objevování nových chutí při přípravě   vánočního „makroví“ , s přáteli můžete sdílet své pocity při popíjení léčebných nápojů, s dětmi zaměříte pozornost na zdravé svačinky a pamlsky a všichni společně si vyzkoušíte svou kreativitu při přípravě   zeleninových pokrmů   a zjistíte, že pořádná chuť je nepostradatelná, a to jak u přípravy vánočního, tak novoročního menu. Zdarma přiložené DVD se cvičeními A nakonec malý bonus pro velkou radost : kniha je doplněna o   DVD se základy energetických cvičení Do-In , která můžete provádět hned ráno po probuzení, a cviky pro posílení či uzdravení jednotlivých orgánů, které můžete cvičit v průběhu dne, a to jak doma, tak venku.     Počet stránek: 252 Vazba: brožovaná + DVD ISBN: 978-80-7554-079-9     Ing. Dagmar Lužná - narodila se v roce 1960 ve znamení Střelce. O makrobiotiku se aktivně zajímá od roku 1990. Absolvovala kurzy u Ing.  Jarmily Průchové a později u Milana Dvořáka, získala certifikát „Poradce pro tvůrčí makrobioticky životni styl“. V letech 2000 až 2008 provozovala v Olomouci prodejnu zdravé výživy Ječmínek. V roce 2010 dokončila v magisterském studijním programu vzdělaní na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně jako inženýrka ekonomie v gastronomii.  .
Další produkty od výrobce Anag
Další produkty v kategorii Knihy